follow Catalog firme » Servicii firme » Pompe funebre » Judetul PRAHOVA
  home     Pompe funebre   Judetul PRAHOVA

Pompe funebre Prahova

Obtineti cel mai bun pret pentru pompe funebre completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
pompe funebre ploiesti, pompe funebre prahova (Ploiesti, PRAHOVA)
Atat in ploiesti cat si in orice localitate din judetul prahova va putem oferi urmatoarele servicii funerare, constatare deces, eliberare certificat deces, imbalsamare, spalat imbracat, cosmetizat, incinerari la cererea familiei, sicrie populare si de lux de la 300 ron pana la 4210 ron, catafalc masa pentru decedat, asezat decedat in sicriu, manipulare decedat, depunere capela, transport mortuar autorizat, aranjamente florale, batiste, lumanari..
0762 *** ***Click aici!
pompe funebre ploiesti (Ploiesti, PRAHOVA)
Va oferim o gama larga de servicii funerare de inalta calitate: constatare deces, imbalsamare, cosmetizare; intocmirea actelor pentru primirea ajutorului de la stat; transport funerar oriunde in ploiesti si in tara cu limuzina mortuara mercedes. articole si accesorii funerare si de doliu: diferite modele de sicrie; crucifixe, imbracaminte sicrie, capitonje pentru capac; lumanari, candele, prosoape, iconite; baticuri din matase, esarfe,..
0731 *** ***Click aici!
pompe funebre sinaia (Sinaia, PRAHOVA)
Servicii funerare complete, transport funerar, sicrie clasice si de lux, capac frigorific, imbalsamare si igienizarea decedatului, microbuz persoane, personal calificat, coroane jerbe, colive colacei, monumente marmura si granit, lucrari cimitir, scris computerizat, placari marmura, fotoceramica! pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0726 *** ***Click aici!
pompe funebre ploiesti (Ploiesti, PRAHOVA)
Sesizand nevoia de o schimbare majora privind calitatea serviciilor si preturile practicate in acest domeniu, inovatia pe care o aduc consta in servicii de calitate privind transportul, imbalsamarea, igienizarea, imbracarea, cosmetizarea si pastrarea in capela a defunctului, in conditii optime si la preturi avantajoase. sprijin si protejez comunitatea prin personalul calificat si dotat cu masurile de siguranta stabilite de uniunea europeana si respectand..
0761 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie